Wonen
Een ruimte die uitstraalt wie u werkelijk bent, die met u meeleeft en meegroeit. Een ruimte die gemakkelijk in onderhoud is, die energiezuinig en milieuvriendelijk is. Wij bieden duurzame, verassende en creatieve interieuroplossingen. Het is een kwestie van het vinden van een juiste balans tussen een milieubewust interieur, uw wensen en budget.

Ons aanbod
Interieurontwerp: voor binnen- en buitenruimten
Het pakket van wensen en eisen van de opdrachtgever wordt vertaald in een functioneel plan, met aandacht voor routing en het praktische aspect. Het interieurontwerp bestaat uit diverse onderdelen, die deel uitmaken van het totaalplan: verbouwingplan, indelingsplan, verlichtingsplan, stylingadvies en meubelontwerp. Als laatste fase volgt de projectbegeleiding.

Begeleiding: bij realisatie van het ontwerp
Het onderhouden van gesprekken met uitvoerende partijen.
Hierbij wordt de uitvoering van het ontwerp naar het beste eindresultaat geleid.

Meubel- en productontwerp:
De unieke meubels en andere producten worden niet alleen als onderdeel van een interieurontwerp aangeboden, maar ook als op zichzelf staande ontwerpen en producten.

Lichtplan:
Verlichting is heel belangrijk om een ruimte als prettig te ervaren, verlichting zorgt voor sfeer maar moet ook functioneel zijn. De plekken voor elektrische aansluitpunten van de verlichting zijn erg belangrijk voor het gebruiksgemak en comfort. Deze aspecten worden allemaal bekeken in een verlichtingsplan passend bij de woonwensen en ruimte van de opdrachtgever.

Kleur- en materiaaladvies:
Hier kom ik bij de opdrachtgever thuis om kleur en materiaal advies te geven na inventarisatie van de wensen. Dit is op het gebied van totale woningstoffering zonwering, gordijnen, vloeren, behang en kleuren. Dit werk ik uit in een kleur en materialen kaart en neem stalen mee zodat u goed de kleuren en structuren thuis kunt zien en ervaren.

Advies en styling bij verkoop van uw woning:
Met een klein advies en eventuele aanpassingen kunt u uw huis aantrekkelijker maken voor meer potentiƫle kopers. Tevens zijn er mogelijkheden voor het tijdelijk aankleden van leegstaande woningen.

Workshops:
Kiemkracht verzorgt verschillende workshops zoals bijvoorbeeld: wat is uw interieurstijl, een ruimtelijk goede indeling, combinaties van kleuren en materialen en een goede functionele en sfeer verlichting. Ik adviseer in uw interieur om u persoonlijk verhaal voor uw eigen thuis vorm te geven, een huis met een hart. Dit is mogelijk in dagdelen of een gehele dag.