Werkwijze
We komen altijd eerst vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is tussen beide partijen. Hierna bezichtigen we het betreffende pand of ruimte.

U krijgt dan een offerte over de besproken dienstverlening. In deze offerte wordt duidelijk omschreven wat u van ons kunt verwachten.
Als u akkoord gaat met deze offerte beginnen we met de conceptontwikkelingsfase: Hierin wordt met behulp van een visualisatie de inspiratiebron voor het concept duidelijk gemaakt. Hierbij presenteer ik de eerste ideeën wat betreft kleur, vorm en materiaalgebruik.

Daarna volgt de ontwerpfase:
In deze fase worden de sferen, inspiratie en eerste ideeën verwerkt tot een realistisch interieurontwerp of advies. De opdrachtgever krijgt dan een presentatie aan de hand van visualisaties, tekeningen 2D/3D en een uitgewerkte kleur- en materialenkaart of indien nodig een maquette.

Als de ontwerpfase is afgesloten start de detaillering:
Het ontwerp wordt nu gedetailleerd weergegeven en besproken met uitvoerende partijen waarna er offertes worden opgevraagd. Kiemkracht en opdrachtgever maken op basis van de offertes een keus voor de uitvoerende partij. Kiemkracht voert gesprekken met deze partijen, zoals aannemers, interieurbouwers, woningstoffeerders, meubelzaken en begeleidt deze om ervoor te zorgen dat het interieur in detail wordt afgeleverd zoals dat was gepland in het ontwerp. Kiemkracht kan ook woningstoffering producten en materialen leveren.