Werken
Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de voordelen van een interieurplan, waarin hun bedrijfsfilosofie tot uiting komt.

Kiemkracht biedt u een compleet interieurontwerp of facilitair advies dat perfect aansluit op de wensen, identiteit en visie van uw bedrijf.

Wij werken vanuit een persoonlijke benadering waarbij het bedrijf, de visie en de uitstraling, maar ook de werknemers en uw klantenkring een uitgangspunt vormen voor de conceptontwikkeling. Het totaalconcept is duurzaam, verrassend en creatief.

Naast bestaande duurzame en milieuvriendelijke producten en materialen, wordt gewerkt met eigen ontwerpen, die speciaal op maat voor de opdrachtgever worden vormgegeven.

Met al deze ingrediƫnten biedt Kiemkracht een bewijs dat duurzaam werken een extra kwaliteit is met economische en sociale meerwaarde.

Ons aanbod:
Duurzame bedrijfs- en kantoorinrichting: voor binnen- en buitenruimten
Het pakket van wensen en eisen van de opdrachtgever wordt vertaald in een functioneel plan, met aandacht voor routing en het praktische aspect.
Het interieurontwerp bestaat uit diverse onderdelen, die deel uitmaken van het totaalplan: verbouwingplan, indelingsplan, verlichtingsplan, stylingadvies en meubelontwerp. Als laatste fase volgt de projectbegeleiding.

Begeleiding: bij realisatie van het ontwerp
Het onderhouden van gesprekken met uitvoerende partijen.
Hierbij wordt de uitvoering van het ontwerp naar het beste eindresultaat geleid.

Meubel- en productontwerp:
De unieke meubels en andere producten worden niet alleen als onderdeel van een interieurontwerp aangeboden, maar ook als op zichzelf staande ontwerpen en producten.

Lichtplan:
Verlichting is heel belangrijk om een ruimte als prettig te ervaren, verlichting zorgt voor sfeer maar moet ook functioneel zijn.
De plekken voor elektrische aansluitpunten van de verlichting zijn erg belangrijk voor het gebruiksgemak en comfort.

Kleur- en materiaaladvies:
Hier komen we bij de opdrachtgever op locatie om kleur en materiaal advies te geven na inventarisatie van de wensen. Dit is op het gebied van totale woningstoffering zonwering, gordijnen, vloeren, behang en kleuren.