Over ons
Wie zijn wij

Monique Haak 1974 : ik kom uit een ondernemersgezin en groeide op in de woningstoffering zaak van mijn ouders. Hier ontwikkelde ik een speelse nieuwsgierigheid en gevoel voor kleuren, structuren en materialen. Na verschillende opleidingen in de interieurarchitectuur, ben ik nu al ruim 10  jaarwerkzaam in deze branche. Tijdens mijn werk bij verschillende bedrijven heb ik mijn eigen ideeën en passie ontdekt en verder ontwikkeld, hieruit is interieurontwerpburo Kiemkracht ontstaan. Luisteren, creatief,vormgeven aan en het vermogen om ideeën om te zetten in iets tastbaars is mijn grootste kracht.

Arnold Feiken 1971: ook ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin als een nuchtere jongen met humor die weet waar die voor staat. Met de opleiding facilitaire dienstverlening, kwaliteitsmanagement en organisatie verandering en daarnaast ruim 10 jaar werkervaring, maakt mij dit de organisatorische en coördinerende spil van Kiemkracht.

Missie:
We staan voor persoonlijk, origineel, eerlijk, puur, kwaliteit, duurzaam en functionaliteit. Kiemkracht wil mensen inspireren en op een positieve manier aanzetten tot bewuste keuzes voor een gezond binnenklimaat. De rijkdom van eenvoud zie je duidelijk in de natuur. Rijke vormen, kleuren, texturen en inspirerende materialen vind je terug  in een puur interieur. Voed je zintuigen met je omgeving, het geeft je nieuwe energie.

Visie:
Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we met respect moeten omgaan met onze aarde. Met respect omgaan met de beschikbare bronnen en middelen, zodat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan het in stand houden van deze aarde. Ondanks dat er net zoveel milieuvriendelijke alternatieven zijn om een huis te bouwen en af te werken dan gangbare materialen en producten weten veel mensen deze nog niet te vinden. Hier wil Kiemkracht verandering in brengen zodat voor iedereen bio- ecologisch bouwen, wonen en werken mogelijk is.